جمعه 31 شهريور 1396 - 01 محرم 1439

تاریخ : دوشنبه 13 مهر 1394     |     کد : 254

مراسم معارفه آقای محمد صادق طیار ،رئیس امور مالی حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی به عنوان سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه برگزار شد

ادامه مطلب ...

به گزارش ایوب اندبیلی مسئول روابط عمومی معاونت دانشجوئی، مراسمی در روز دوشنبه مورخه 94/07/13 جهت معارفه آقای محمدصادق طیار به سمت سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه با حضور معاونین رئیس دانشگاه، مدیران و کارکنان معاونت های توسعه مدیریت منابع ودانشجوئی و فرهنگی برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن، دکتر فقیه دینوری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن مهم خواندن حوزه مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه از زحمات بی شاعبه آقای صالح حیدریان مدیر سابق خدمات پشتیبانی تقدیر و تشکر نمودند و با معرفی آقای طیار، با اشاره به توانمندی های وی در حوزه مالی و تدارکاتی به سلامت نفس ایشان نیز اذعان نمودند.

در پایان جلسه با قرائت شعری زیبا از آقای عباسی کارمند شاغل در مدیریت خدمات پشتیبانی، با تقدیم لوح تقدیر از آقای حیدریان تجلیل به عمل آمد.

نوشته شده در   دوشنبه 13 مهر 1394  ساعت  12:53   توسط   افشین آقاجانی
ویرایش شده در دوشنبه 13 مهر 1394 ساعت 14:24 توسط افشین آقاجانی