تاریخ : پنجشنبه 26 آذر 1394     |     کد : 274

برگزاری جلسه هم اندیشی بسیج دانشجوئی کل استان آذربایجان شرقی

به گزارش ایوب اندبیلی مسئول روابط عمومی معاونت دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی تبریز جلسه هم اندیشی جهت برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج دانشجوئی کل استان آذربایجان شرقی در محل سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه بعد از قرائت آیاتی چند از کلام ا.. مجید دکتر طاهر اقدم معاون  محترم رئیس دانشگاه ضمن اشاره به جانفشانیهای شهیدان و ایثارگران در دفاع از مرز و بوم کشور عزیزمان و گذاشتن بزرگترین سرمایه هر انسان یعنی جان خویش در طبق اخلاص، خواستار ادامه راه شهیدان و زنده نگه داشتن یاد آنها شد.

در ادامه سرهنگ عبداله شادی فرمانده ناحیه بسیج دانشجوئی سپاه عاشورا ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز بابت همکاری با بسیج در جهت پیشبرد اهداف  فرهنگی و ورزشی، به الگوگیری کلیه دانشجویان استان از شهدای دانشجو اشاره و خواستار برگزاری همایشهای مختلف با سیاستهای برگزاری برنامه ها به صورت کارشناسی شده و مناسب شد.

در ادامه حاضرین در جلسه ضمن معرفی خود و مسئولیتشان در دانشگاههای مختلف پیشنهادات، موانع و مشکلات برگزاری جشنواره ها را جهت برنامه ریزیهای آتی مطرح نمودند که با جمع بندیهای دکتر علیرضا فرج الهی دبیر جلسه جهت بررسی همراه بود.

نوشته شده در   پنجشنبه 26 آذر 1394  ساعت  14:13   توسط   افشین آقاجانی