تاریخ : دوشنبه 30 آذر 1394     |     کد : 277

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تاکید کرد:لزوم ایجاد فضای با نشاط سیاسی در جامعه در آستانه انتخابات

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: فضای خوبی در دانشگاه ها برای انتخابات پیش رو فراهم شده است و جامعه ما می طلبد همه به صورت فعال در این عرصه ها وارد شوند و فضای نشاط سیاسی را ایجاد کنند .

دکتر محمد آقازاده در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه دانشگاه و دانشجو موقعیت خاصی را در جامعه فراهم کرده اند، اظهار کرد: دانشجویان خود با تلاششان توانسته اند موقعیت حاضر را برای جنبش دانشجویی در جامعه فراهم کنند .

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران در ادامه راه خود پس از پیروزی هدف گیری خود را در تمامی صحنه های جامعه جریان داد تا جایی که امام راحل فرمودند "انقلاب فرهنگی بالاتر از انقلاب است " که با تلاش دانشجویان در تسخیر لانه جاسوسی به بار نشست .

وی ادامه داد: دانشجویان در استقرار و تدارک مقدمات انقلاب، جریان انقلاب و حفظ و استمرار آن  نقش بسیار ویژه ای را  ایفا کرده اند و همواره در برهه های حساس وظایف خودشان را انجام داده و خواهند داد و امید است بتوانیم از همت والای دانشجویان جهت رسیدن به اهداف نظام اسلامی بهره ببریم .

دکترآقازاده با اشاره به فرا رسیدن هفته وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد: حجت الاسلام منتجب نیا به اعتبار فعالیت در کرسی های حوزه علمیه پل ارتباطی مابین حوزه و دانشگاه هستند و امروز ثمره شیرین ارتباط حوزه و دانشگاه را با حضور آن ها در دانشگاه علوم پزشکی تبریز شاهد هستیم .

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  با بیان اینکه حجت الاسلام منتجب نیا به عنوان موسس حزب اعتماد ملی و از دلسوزان نظام هستند، اظهار کرد: حجت الاسلام منتجب نیا  موقعیت های خاصی قبل و بعد از انقلاب داشتند و چندین بار در دوران پهلوی ممنوع المنبر شدند، امید داریم حداکثر بهره برداری ها را  از سرمایه های با ارزش نظام داشته باشیم .

نوشته شده در   دوشنبه 30 آذر 1394  ساعت  13:49   توسط   افشین آقاجانی