تاریخ : سه شنبه 1 دي 1394     |     کد : 280

حضور بیش از 1000 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریزدر «جشن یلدای انتظار»

با توجه به اهمیت فعالیتهای فرهنگی که در دانشگاه و پاسداشت آئین های ملی و مذهبی جهت ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان خوابگاهی، مدیریت امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برنامه های متنوع و شادی را در قالب «جشن یلدای انتظار» به مناسبت تقارن نهم ربیع الاول با شب یلدا در روز دوشنبه 30 آذرماه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه در این جشن که با محتوای متفاوت در هر مجموعه اجرا شد نزدیک به 1100 نفر از دانشجویان پسر و دختر شرکت کرده بودند که در نوع خود کم نظیر است.

گفتنی است در خوابگاههای خواهران قبل از این جشن یک هدیه عمومی شامل تابلو، پشمک و انار با بسته بندی مناسب با حضور مسئولین خوابگاهها و بصورت چهره به چهره در اختیار دانشجویان قرار داده شد که باعث ترویج فرهنگ و تکریم و احترام مخاطب گردید.

در این جشن برنامه هایی از قبیل تلاوت قرآن، مدیحه سرایی، سخنرانی در مورد آئین های ملی و ریشه آن، تواشیح، سخنرانی در رابطه با زیباشناسی و مسابقات متنوع، تئاتر و غیره اجرا گردید.

نوشته شده در   سه شنبه 1 دي 1394  ساعت  13:32   توسط   افشین آقاجانی