تاریخ : دوشنبه 3 اسفند 1394     |     کد : 300

اختتامیه با شکوه هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی- هنری دانشجویان و اولین دوره جشنواره فرهنگی هنری اساتید و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این مراسم اظهار کرد: زبان فرهنگ و هنر، زبان ارزشمندی است و در همین راستا باید این به وسیله این ابزار های بشری مهر، محبت و انسانیت را در بافت دانشگاه نهادینه بکنیم.

دکتر محمد حسین صومی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مجموع حدود 19 درصد محصولات فرهنگی این جشنواره را تولید کرد که آمار قابل توجهی است.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش دانشجویان این دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این دوره از جشنواره خوش درخشید که مایه ی مباهات ماست.

وی همچنین عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دومین دانشگاه تاسیس شده پزشکی سابقه علمی قوی داشته و هم اکنون در مسیری مناسب در جهت تعالی فرهنگ و هنر دانشجویان قدم بر می‌دارد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در آیین اختتامه این جشنواره در تبریز گفت:

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این جشنواره علاوه بر کسب رتبه اول جشنواره ، عنوان قهرمان قهرمانان را کسب کرد که این مهم حاصل تلاش شبانه روزی دانشجویان هنرمند این دانشگاه در ماه های اخیر بوده است.

وی یادآور شد: از 14 هزار اثری که در جشنواره هفتم تولید شده، دو هزار و 200 اثر، محصول فعالیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود.

دکتر آقازاده کشور را نیازمند هنرمندانی دانست که ارزش‌های دینی و ملی را به تصویر بکشند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین گفت: برگزاری جشنواره فرهنگی – هنری دانشجویان گامی در جهت افزایش سرمایه فرهنگی- هنری دانشگاهیان است که با هدف حمایت از تولید کالا و خدمات فرهنگی و نیز آفرینش های هنری و کمک به ارتقا اخلاق عمومی انجام می‌گیرد.
محمود فیضی با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره در سال 91 در مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل شد، گفت: توانمندی دانشجویان این دانشگاه در بدود ورود به دانشگاه شناسایی می‌شود و به دنبال شناسایی دانشجویان هنرمند با برگزاری کلاس های آموزشی فراخوان جشنواره در میان دانشجویان  اطلاع رسانی می گردد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تولید دو هزار و 200 اثر رتبه اول تولید محصول جشنواره را به خود اختصاص داد.

وی تاکید کرد: اتفاقی مبارکی که در جشنواره هفتم رخ داد، تفکیک جشنواره فرهنگی و هنری با نشریات و اضافه کردن بخش اساتید و کارکنان به این دوره از جشنواره بود، که از جمله اقدامات قابل تقدیر وزارت متبوعه محسوب می‌شود.

فرهاد قائمیان در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی-هنری دانشجویان و اولین دوره جشنواره فرهنگی هنری اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آینده فرهنگی کشور در دستان همین دانشجویانی است که برای شرکت در جشنواره تلاش کرده و نقش آفرینی کردند.

وی خاطرنشان کرد: نگاه وسیع برای ارتقای فرهنگ عمومی و اجتماعی در فضای با نشاط و صمیمی دانشجویی ایجاد می‌شود، برای همین آرزو می‌‌کنم برگزاری چنین جشنواره هایی ادامه داشته باشند .
قائمیان در پایان خاطرنشان کرد: مدیون مردم آذربایجان و زادگاه خودم اردبیل هستم و بزرگواری آنها را فراموش نمی‌کنم.

گفتنی است؛ آیین اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی- هنری دانشجویان و اولین دوره جشنواره فرهنگی –هنری اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار و از دانشجویان برگزیده کشوری این جشنواره نیز تجلیل شد.

همچنین در این مراسم که آقایان اشرفی و پورفاضل؛ از مسئولین برگزاری جشنواره نیز حضور داشتند، فرهاد قائمیان داور جشنواره هفتم،مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفت.

نوشته شده در   دوشنبه 3 اسفند 1394  ساعت  08:59   توسط   افشین آقاجانی