تاریخ : دوشنبه 30 فروردين 1395     |     کد : 327

نشست صمیمانه نمایندگان تشکلهای دانشجویی، شورای صنفی، نماینده ورزشی و نشریات دانشجویی با معاون و مدیران امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، نشست صمیمی نمایندگان تشکلهای دانشجویی، شورای صنفی، نماینده ورزشی و نشریات دانشجویی با معاون و مدیران امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد. در این نشست صمیمی، دانشجویان مشکلات و درخواستهای خود را با مسئولان حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی مطرح نمودند. دکتر محمد آقازاده معاون محترم دانشجویی و فرهنگی ضمن قدردانی از مساعدت ها و توجه ویژه جناب آقای دکتر صومی رئیس مجترم دانشگاه در خصوص رفع مشکلات دانشجویان، شروع عملیات احداث مجتمع خوابگاهی دخترانه در پردیسه دانشگاه با ظرفیت 2000 نفر، شروع عملیات احداث دو بلوک خوابگاهی در مجتمع خوابگاهی پسران با ظرفیت حدودا 800 نفر، شروع عملیات احداث فضاهای فرهنگی جهت توسعه فعالیت های کانونهای دانشجویی و بهره برداری از طبقه دوم سلف مرکزی را از اهم پروژه های        برنامه ریزی شده برای سال 95 عنوان کردند.

نوشته شده در   دوشنبه 30 فروردين 1395  ساعت  13:40   توسط   افشین آقاجانی