شنبه 27 آبان 1396 - 28 صفر 1439

تاریخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395     |     کد : 328

حضور معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر امور دانشجویی دانشگاه در نشست مدیران دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، در این نشست یک روزه که با حضور دکتر محمد آقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی و مهندس غلامعلی دهقانی مدیر امور دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی گرگان برگزار شد، مدیرکل امور دانشجویی وزارت، آقای دکتر نژاد جواد درباره سیاست‌های کلی، راهبردهای اساسی و اهداف کلان این اداره کل سخنرانی کرد .در این نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاهها در کارگروه‌های اعتبار سنجی خوابگاه‌ها، تغذیه، شورای صنفی، هفته خوابگاه‌ها و تقویم حوزه رفاهی به بحث و بررسی آئین نامه های مربوطه پرداختند.

در کارگروه اعتبار سنجی خوابگاه‌ها محورهای رتبه بندی، معیارهای رتبه بندی و شاخص‌های رتبه بندی مطرح شد و حاضران به اعلام نظر درباره شیوه رتبه بندی پرداختند.

در کارگروه تقویم حوزه رفاهی مباحثی از جمله صندوق رفاه دانشجویی، حمایت از دانشجویان بی بضاعت، زمانبندی عقد قراردادها و واقعی و اجرایی کردن سرانه دانشجویی دانشگاه‌ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

در کارگروه تغذیه نیز، مدیران حاضر در نشست به مقایسه وضعیت سلف سرویس‌ها، نحوه توزیع غذا و وضعیت تنوع منوهای غذایی در وعده ناهار و شام در 39 دانشگاه از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پرداختند.

در ادامه این نشست، جلسه مدیران دانشجویی، معاونین فرهنگی و دانشجویی و دبیران شوراهای صنفی نیز برگزار شد.

در پایان نیز بیانیه پایانی نشست مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط زاهد مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان قرائت شد.

نوشته شده در   چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395  ساعت  13:58   توسط   افشین آقاجانی