دوشنبه 29 آبان 1396 - 01 ربيع الأول 1439

تاریخ : يکشنبه 24 مرداد 1395     |     کد : 355

مراسم بدرقه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای شرکت در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر برگزار گردید

با حضور مسئولین محترم معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا تبریز، عصر روز چهارشنبه کاروان ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به تعداد 136 نفر ورزشکار، مربی ، سرپرست و سایر عوامل در قالب 12 تیم پس از صرف شام در سلف استاد شهریار با بدرقه مسئولین محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز جهت شرکت در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر راهی شهر اصفهان شدند. در این مراسم مهندس غلامعلی دهقانی مدیر امور دانشجویی، آقای جواد ناعمی معاون مدیر دانشجویی، دکتر علی اصغر مغانی رئیس اداره مشاوره و دکتر بهرام جمالی مدیر تربیت بدنی حضور یافته و برای کاروان ورزشی آرزوی پیروزی و موفقیت نمودند. لازم به ذکر است سرپرستی کل کاروان تبریز را آقای غلامحسین باغ آبادی پیشکسوت ورزش دانشگاه بر عهده دارند.

نوشته شده در   يکشنبه 24 مرداد 1395  ساعت  09:53   توسط   افشین آقاجانی