تاریخ : چهارشنبه 3 شهريور 1395     |     کد : 360

برگزاری جلسه هم اندیشی بررسی مشکلات و معضلات ادارات مشاوره دانشگاهها و ارائه راهکار برای پیشبرد اهداف توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز

با حضور رٶسا و نمایندگان ادارات مشاوره دانشگاههای استان آذربایجان شرقی ،

دکتر طاهر اقدم : استفاده از مشاوره در دانشگاهها باعث جلوگیری از تسری مشکلات به بطن جامعه میگردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا تبریز، جلسه ای تحت عنوان بررسی مشکلات و معضلات ادارات مشاوره دانشگاهها و ارائه راهکار برای پیشبرد اهداف در سالن آموزش ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید. بنا به گفته دکتر علی اصغر مغانی رئیس اداره مشاوره برگزاری جلسه در جهت تعامل برای پیشبرد اهداف دانشگاهها و ارتقاء سطح علمی و روحی روانی دانشجویان ترتیب داده شده است.

در ابتدای جلسه دکتر محمد آقازاده معاون دانشجوئی دانشگاه در سخنرانی خود به اهمیت و نقش مشاوره اشاره کرد و گفت بعضی افراد ناخودآگاه دارای مشکلات روانی هستند و گاهی به علت تن ندادن به درمان و مشاوره زمانی متوجه می شوند که دیر شده است و عواقب جبران ناپذیری به دنبال دارد. وی افزود افت تحصیلی نشانه ای از مشکلات روانی دانشجویان می باشد و مسئولین مشاوره باید به سراغ دانشجویان رفته و در جهت رفع مشکلات روحی روانی دانشجویان باید سرمایه گذاری کلان توسط دانشگاه صورت پذیرد.

سپس دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه ضمن حمایت از برگزاری جلساتی جهت ارتقاء خدمات مشاوره ای دانشجویان اذعان کرد استفاده از مشاوره در دانشگاهها باعث جلوگیری از تسری مشکلات به بطن جامعه میگردد. وی گفت اهمیت مشاوره در بدو ورود دانشجویان به دانشگاه به دلیل وجود تفکرات نوجوانی بیشتر است و مسئولین و مشاوران دانشگاهها باید در جهت شناسایی و جلوگیری از مشکلات احتمالی دانشجویان اقدامات لازم را انجام دهند. در پایان دکتر طاهر اقدم با مهم خواندن جلسه خواستار ادامه این کار مهم شد.

در ادامه دکتر باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه در باب اهداف مراکز مشاوره ای گفت عمده ترین مشکلات در بدو ورود دانشجو به دانشگاه ناسازگاری با محیط، مشکلات خانوادگی، مهارتها و موضوعات جدید و پیدا کردن دوست به چشم می خورد. وی افزود عمده ترین معضلات در تعامل اجتماعی اضطراب، عدم تمرکز، فقدان انگیزش، افکار وسواسی، مشکل خواب به علت تغییر محیط و استفاده از الکل و مواد مخدر به دلایل مختلف می باشد.

وی با تشریح روشهای مختلف مشاوره خواستار توجه بیشتر ادارات مشاوره دانشگاهها جهت حل مشکلات دانشجویان و جلوگیری از آسیب های ناشی از بحث روحی روانی شد و افزود هدف اصلی مشاوره شناسایی موارد تحریک پذیری دانشجویان و ارتقاء سطح کیفی مشاوران و مراکز و رشد سبک های مشاوره و به روز بودن آن می باشد.

در ادامه جلسه دکتر فخاری رئيس تيم پژوهشي روانپزشكي و علوم  رفتاري  دانشگاه علوم پزشكي تبريز به مشکلات ارتباطی دانشجویان و مراکز مشاوره اشاره و به بررسی دلایل مراجعه و عدم مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره دانشگاهها پرداختند. وی گفت از جمله مشکلات دانشجویان مربوط به محیط، مشکلات ناشی از نظام آموزشی و مشکلات مربوط به جامعه می باشد.

نوشته شده در   چهارشنبه 3 شهريور 1395  ساعت  10:23   توسط   افشین آقاجانی
ویرایش شده در چهارشنبه 3 شهريور 1395 ساعت 10:31 توسط افشین آقاجانی