شنبه 27 آبان 1396 - 28 صفر 1439

تاریخ : سه شنبه 9 شهريور 1395     |     کد : 362

افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و کسب مدال نقره و برنز المپیاد مخترعین در سئول کره جنوبی

....

در پی برگزاری المپیاد جهانی اختراعات،

درخشش دوباره آقای بهنام امینی یکی از دانشجویان نمونه دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شده در بیست و چهارمین جشنواره کشوری دانشجوی نمونه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا تبریز، دکتر پرهام معروفی متخصص ارتوپدی، مخترع میله داخل کانال استخوانی بلند کننده طول استخوان فمور با امکان استفاده در استئوتومی های پروگزوسیال و دیستال ران به شماره ثبت اختراع 89394 موفق به کسب مدال نقره مسابقات و جایزه ویژه کشور روسیه و آقای بهنام امینی دانشجوی کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، مخترع کیت تشخیص و اطلاع دهنده مصرف دارو برای افراد کهنسال و آلزایمری با قابلیت جلوگیری از تداخل دارویی به طور هوشمند به شماره ثبت اختراع 88568 موفق به کسب مدال برنز المپیاد جهانی اختراعات که زیر نظر فدراسیون جهانی مخترعین در سئول کره جنوبی برگزار گردید، شدند. این موفقیت ارزشمند را به افتخار آفرینان و جامعه دانشگاهی علوم پزشکی تبریز تبریک عرض می نماییم. لازم به توضیح است آقای بهنام امینی یکی از دانشجویان نمونه دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شده در بیست و چهارمین جشنواره کشوری دانشجوی نمونه بود.

نوشته شده در   سه شنبه 9 شهريور 1395  ساعت  10:46   توسط   افشین آقاجانی