تاریخ : پنجشنبه 27 آبان 1395     |     کد : 370

مراسم افتتاحیه دوازدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی

مراسم افتتاحیه دوازدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی (گرامیداشت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز)

گرامیداشت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دوازدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی جام دانشجو که مصادف باهفتادمین سال تاسیس دانشگاه می باشد با حضور مسئوولین و مدیران دانشگاه طی مراسمی آغاز گردید. در این مراسم دکترآقازاده معاون محترم  دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تاکید برترویج ورزش دانشجویان ازمشارکت حداکثری آنان دراین مسابقات ابراز خرسندی کردند وابراز داشتند که با حمایت های همه جانبه ازمسابقات و جشنواره های ورزشی شور و نشاط را دربین دانشجویان بخصوص درمحیط های خوابگاهی حاکم خواهیم کرد.وی همچنین ازحمایت های بی شائبه مقام عالی دانشگاه جناب آقای دکتر صومی درحمایت از ورزش دانشگاه تقدیر و تشکر کردند و افزودند که ورزش دانشجویی دانشگاه در چندسال اخیر با کسب مفام ها وافتخارات کشوری به جایگاه واقعی خود دربین دانشگاههای علوم پزشکی رسیده است و تداوم خواهد یافت.

دکترآقازاده همچنین از تلاشهای مدیریت تربیت بدنی داشگاه در برگزاری باشکوه این مراسم تقدیر و تشکر نمودند.در ادامه دکترجمالی مدیرتربیت بدنی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های معاون محترم دانشجویی و فرهنگی به تشریح و نحوه برگزاری مسابقات اشاره و از برگزاری لیگ های دسته 1 و 2 دربین دانشجویان در رشته های فوتسال ووالیبال  خبر داد.وی با اشاره به اینکه تعداد کثیری از دانشجویان در رشته های فوتسال و والیبال حضور داشتند قول برگزاری لیگ  فوتسال و والیبال را بلافاصله بعد از این جشنواره دادند. دکتر جمالی هدف از برگزاری این مسابقات را ایجاد شور و نشاط دانشجویان درطول سالتحصیلی، پویا نگه داشتن دانشجویان ، تقویت تیم های ورزشی دانشجویان جهت شرکت و کسب افتخار در مسابقات ورزشی دانست.

نوشته شده در   پنجشنبه 27 آبان 1395  ساعت  15:41   توسط   مهدی رشتبران
ویرایش شده در دوشنبه 1 آذر 1395 ساعت 12:59 توسط مهدی رشتبران