تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396     |     کد : 378

دومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۱۳۹۶ تشکیل شد.

دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر لزوم ارتقای فضای مثبت در دانشگاه برای فعالیت های دانشجویی تاکید کرد وگفت: کلید حفظ پویایی فرهنگی موجود در دانشگاه، دادن آزادی فکر و عمل به دانشجویان است.

به گزارش مفدا تبریز، دومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال ۱۳۹۶ در اتاق ریاست این دانشگاه با حضور اعضای شورای آن تشکیل شد.
در این جلسه  درخواستهای رسیده از تشکلها، کانونها و دانشکده ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با اکثر در خواست های رسیده موافقت شد که نتایج از طریق روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی به اطلاع درخواست دهندگان خواهد رسید.
از دیگر نتایج این جلسه تصویب اردوهای علمی، فرهنگی، تفریحی و زیارتی دانشجویی بود که در زمان های ثبت نام برای هر کدام به اطلاع عموم خواهد رسید.
همچنین تصویب برنامه های فرهنگی، هنری جهت اجرا در ترم جاری بخش دیگری از نتایج این جلسه بود.
دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعد از جلسه در گفتگو با خبرنگار مفدا بر لزوم ارتقای فضای مثبت در دانشگاه برای فعالیت های دانشجویی تاکید کرد وگفت: کلید حفظ پویایی فرهنگی موجود در دانشگاه، دادن آزادی فکر و عمل به دانشجویان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه ضمن بیان اینکه  تعداد درخواست های دانشجویان برای اجرای برنامه های فرهنگی ، هنری و... زیاد است افزود این موضوع باعث شد تا با اینکه مدت کمی از تشکیل اولین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه میگذرد دومین جلسه را در سال جدید تشکیل بدهیم تا از لحاظ زمانی مشکلی برای اجرای ایده های خلاق دانشجویان به وجود نیاید و شورای فرهنگی شتابگر و انگیزه دهنده به برنامه ها باشد.

نوشته شده در   چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396  ساعت  12:27   توسط   مهدی رشتبران