پنجشنبه 30 شهريور 1396 - 29 ذو الحجة 1438

ماه : 22082

تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396     |     کد : 379

همایش "سواد ترافیکی" با همکاری اداره مشاوره وسلامت روان دانشگاه و بهداشت استان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد

دکتر علی اصغر مغانی، رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر لزوم داشتن قوانین ترافیکی گفت : قدم نخست داشتن قوانین قوی و بی عیب و نقص و قدم دوم ملزم داشتن مردم به رعایت آنها با نهادینه کردن فرهنگ رعایت قوانین می باشد.

به گزارش مفدا تبریز، در این همایش که با شعار "زندگی سالم با قوانین ترافیکی" برگزار شد، مسئولان بهداشت استان آذربایجان شرقی و مسئولان اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند.
شایگان مهر کارشناسان بهداشت استان آذربایجان شرقی و سخنران اصلی این همایش، ضمن تشکر از حضور دانشجویان و بقیه شرکت کنندگان از همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکر کرد.
وی در ادامه بحث قوانین ترافیکی را به بحث فرهنگ رعایت قوانین در جامعه بسط داد و افزود باید این باور در مردم ایجاد شود که قوانین ترافیکی حافظ جان و سلامتی افراد است و تنها در این صورت است که میتوان مردم را ملزم به رعایت آن ها کرد. وی تشریح کرد تا زمانی که مردم به دید محدودیت به قوانین نگاه کنند فرهنگ رعایت قوانین در جامعه نهادینه نخواهد شد.
دکتر علی اصغر مغانی، رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حاشیه همایش در گفتگو با خبرنگار مفدا بر لزوم داشتن قوانین ترافیکی قوی تاکید کرد و گفت قدم نخست داشتن قوانین قوی و بی عیب و نقص و قدم دوم ملزم داشتن مردم به رعایت آنها با نهادینه کردن فرهنگ رعایت قوانین می باشد.
مغانی افزود: در صورت رعایت قوانین مرگ و میرهای ناشی از حوادث ترافیکی کاهش خواهد یافت و هم چنین کلافگی ها و خستگی های ناشی از ترافیک یا ناشی از  دیگر مشکلاتی که زاییده ی عدم رعایت قوانین است کم خواهد شد واین امر باعث زندگی سالم تر مردم جامعه می شود.

نوشته شده در   چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396  ساعت  12:36   توسط   مهدی رشتبران