اطلاعات تماس کارشناسان
راهنمای سیستم اتوماسیون
اداره امور تغذيه يكي از زير مجموعه هاي مديريت امور دانشجویی از حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بوده و با بهره گيري از کارشناسان تغذيه و کارشناس بهداشت محيط وظيفه اصلی خود را که عبارت از ارائه ناهار و شام به دانشجويان می باشد عهده دار است در اين راستا کارشناسان مربوط مواد اوليه ورودی را از لحاظ معيارهای بهداشتی کنترل نموده و بر کليه مراحل تهيه و آماده سازی و پخت و توزيع غذا نظارت دارند لذا آنچه حائز اهميت است اینکه کارشناسان از هيچ کوششی در دستيابی دانشجویان به غذای سالم دریغ نمی کنند بطوريکه در سالهای گذشته در مواقع بروز بيماریهایی نظیر وبا، آنفلوآنزای مرغي و ساير بيماريهای واگيردار در فصول مختلف در ساير استانها هيچ موردی از بيماريهای واگير منتقله توسط آب و غذا در بين دانشجويان مشاهده نشده است.
شرح وظایف کارشناسان بهداشت و تغذیه
- رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت در ارائه خط مشی های لازم درزمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
- ارائه آموزش های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل درسلف سرویسها، به منظورآشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
- تهیه کارت تندرستی وسلامت کارکنان شاغل
- پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم ازمواد غذایی خام و پخته
- ارائه نظرات مشورتی درزمینه امور تغذیه به واحد های اجرایی ذیربط درتامین تغذیه دانشجویان
- انجام نظرسنجی غذایی ازدانشجویان به منظور پیش بینی درتنظیم برنامه های غذایی دانشجویان
- ارائه گزارش و راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات تغذیه ای دانشجویان
- انجام بازدیدهای مستمروغیرقابل پیش بینی ازسلف سرویسها و مراکز توزیع غذای دانشجویان در خوابگاهها
- رسیدگی به امورپخت و پز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
- انجام مشاوره های تغذیه ای و ارائه رژیم های درمانی و برنامه غذایی برای گروههای مختلف دانشجویان
- اقدامات ضروری درجهت پیشگیری از بیماریهای ناشی از کمبود یا افزایش بی رویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
- انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی و رژیم های غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی ازمراجع ذیربط
اهم فعاليتهاي اداره امور تغذيه
1 - ارائه غذاي گرم
- ارائه ناهار و شام دانشجويي
ناهار:
- سلف امید به تعداد 3000 دانشجو
- سلف شهریار به تعداد 800 دانشجو
- سلف غدیر به تعداد 600 دانشجو
- هیات علمی (سلف امید) به تعداد 100 هیات علمی
شام:
- خوابگاه گلستان به تعداد 400 دانشجو
- خوابگاه بوستان به تعداد 350 دانشجو
- سلف غدیر به تعداد 300 دانشجو
- خوابگاه شایانمهر به تعداد 70 دانشجو
- خوابگاه دخترانه تلاش به تعداد 1000 دانشجو
- ارائه ناهار و شام به مراکز آموزشی طرف قرارداد
- ارائه ناهار به كارمندان
- ارائه ناهار و شام به مراسم ، ميهمانيها ، اردوها و المپيادهاي ورزشي
2 - فعاليتهاي اداري
- مکاتبات اداری
- تنظیم قراردادهای تغذیه
- تنظیم درخواست خرید کالا
- تهیه وتنظیم آمارواطلاعات هفتگی رزروغذایی دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی
- ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
- تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی، ماهانه و فصلی دانشجویان
- اقدام لازم درخصوص انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام
- تدوین برنامه های مربوط به هماهنگ سازی امورتغذیه به منظورجلوگیری از کمبودها و نارسایی های موجود
- انجام امور مربوط به فروش ژتون غذایی دانشجویان
- ارتقاءسیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان
- اقدامات لازم درجهت جذب اقلام سهمیه ای و یارانه ای ازمراجع ذیربط
3 - فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی
- مطالعه و ارزشيابي غذاها و خوراكيها
- مطالعه و جمع آوري اطلاعات در مورد وضع تغذيه دانشجويان
- مطالعه و تدوين برنامه هاي مربوط به هماهنگ ساختن امور تغذيه به منظور جلوگيري از كمبودها و ساير اختلالات ناشي از سوء تغذيه
- اهتمام در جهت كسب آخرين اطلاعات و مهارتهاي شغلي در زمينه تغذيه
- برنامه ريزي و اقدامات ضروري در جهت پيشگيري از بيماريهاي ناشي از كمبود يا افزايش مصرف بي رويه مواد غذايي و بهبود وضع تغذيه با هدف ارتقاء كيفي و بهداشتي تغذيه تا بالاترين حد مطلوب
- برنامه ريزي و نظارت بر پژوهشهايي كه به منظور شناسايي عادات غذايي ، مشكلات غذايي و تغذيه اي ، شيوع وپراكندگي سوء تغذيه ، انواع و علل آن در جمعيت تحت پوشش صورت ميگيرد.
- ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي
- تهيه و تنظيم برنامه هاي غذايي هفتگي، ماهانه و فصلي دانشجويان
- اقدامات لازم در خصوص انتخاب، سفارش، تحويل و نگهداري مواد غذايي خام
- انجام اقدامات مربوط به تهيه ،نگهداري،پخت، توزيع غذا بر اساس اصول بهداشتي و رژيم هاي غذايي با در نظر گرفتن شرايط تغذيه دانشجويان و ضوابط ابلاغي از مراجع ذيربط
- رسيدگي به بهداشت مواد غذايي و مشاركت در ارائه خط مشي هاي لازم در زمينه تغذيه دانشجويان و خدمات غذايي
- تدوين برنامه هاي مربوط به هماهنگ سازي امور تغذيه به منظور جلوگيري از كمبودها و نارسايي هاي موجود
- ارائه آموزش هاي لازم به كاركنان و كادر خدماتي شاغل در سلف سرويس ها، به منظور آشنايي با اصول صحيح تغذيه دانشجويان و تهيه كارت تندرستي و سلامت كاركنان شاغل
- پيشنهاد و انجام آزمايشات لازم از مواد غذايي خام و پخته
- ارائه نظرات مشورتي در زمينه امور تغذيه به واحدهاي اجرايي ذيربط در تامين تغديه دانشجويان
- انجام نظرسنجي غذايي از دانشجويان به منظور پيش بيني در تنظيم برنامه هاي غذايي دانشجويان
- تهيه و تنظيم آمار و اطلاعات هفتگي رزرو غذايي دانشجويان بومي و غير بومي
- ارائه گزارش و راهكارهاي مناسب در جهت حل مشكلات تغذيه اي دانشجويان
- انجام بازديدهاي مستمر و غير قابل پيش بيني از سلف سرويس ها و مراكز توزيع غذاي دانشجويان در خوابگاهها
- انجام امور مربوط به فروش ژتون غذايي دانشجويان
- رسيدگي به امور پخت و پز و توزيع نان مصرفي دانشجويان
- ارتقاء سيستم هاي اتوماسيون تغذيه دانشجويان
- انجام مشاوره هاي تغذيه اي و ارائه رژيم هاي درماني و برنامه غذايي براي گروههاي مختلف دانشجويان
- اهتمام در جهت كسب آخرين اطلاعات و مهارت هاي شغلي در زمينه تغذيه دانشجويان
- مطالعه و ارزشيابي غذاها و خوراكي ها و آشاميدني ها
- مشاركت در تحقيقات علمي به منظور شناسايي عادات غذايي، مشكلات غذايي، شيوع و پراكندگي سوء تغذيه دانشجويان
- اقدامات ضروري در جهت پيشگيري از بيماريهاي ناشي از كمبود يا افزايش بي رويه مواد غذايي و بهبود وضع تغذيه دانشجويان با هدف ارتقاء كيفي و بهداشتي تغذيه
- اقدامات لازم در جهت جذب اقلام سهميه اي و يارانه اي از مراجع ذيربط