در این نشست صمیمی، رئیس دانشگاه با تقدیر و تشکر از دانشجویان، از دبیران انجمن های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی خواست تا ایده های پخته خود را با تفکر عمیق تر، جمع بندی کرده، به همراه راه حل و نقشه راه اجرایی، به دانشگاه ارائه دهند.
به گزارش معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشست صمیمی با دبیران انجمن های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با حضور دکتر بهمن نقی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علی عابدالهی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی پروین زاده، مدیر امور فرهنگی و دانشجویی و خانم پروانه کاویانی، کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی بهمراه ۹۰ نفر از دبیران و اعضای شورای مرکزی، روز چهارشنبه، بیست و نهم آذر ماه سال جاری از ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ در محل حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
بر اساس این گزارش، این جلسه با خوشامد گویی دکتر عابدالهی آغاز گردید و بعد از آن با ارائه توضیحاتی توسط دکتر مهدی پروین زاده مدیر فرهنگی مبنی بر اهمیت انجمن های علمی و کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، و ضرورت همکاری آن ها جهت تعامل و رشد دانشگاه، ادامه یافت. سپس آقای امیر محمد شرفی، دبیر کل انجمن های علمی، از عملکرد سال گذشته انجمن های علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گزارشاتی را ارائه کرد. از فعالیت های انجمن های علمی می توان به تور های بازدید از نمایشگاه ها (بین المللی دارو، رینوتکس تبریز، اینوتکس و کتاب تهران)، مراکز تحقیقاتی (سیناژن، آریوژن و کارن یزد)، کارخانه ها (ایران دارو و شهرک صنعتی رشت) و دانشکده داروسازی دانشگاه گیلان، برگزاری کارگاه ها، کمپین ها و ... اشاره کرد.
گفتنی است، آقای امیر ولیزاده، به نمایندگی از کمیته تحقیقات و فناوری، گزارشاتی را از عملکرد یک ساله این کمیته ارائه کرد: برگزاری کارگاه ها، تورهای بازدید از نمایشگاه ها، مراکز رشد و کارخانه جات، برگزاری جلسات ایده پردازی، برگزاری استارتاپ ویکند، نشست های تخصصی در حیطه های پژوهش و فناوری و ... .
سپس چند نفر از دبیران حاضر به نمایندگی از انجمن های خود چالش های موجود را بیان کردند.
در ادامه این نشست، آقای امیر محمد شرفی، ایده های برتر و کاربردی در رویداد تخصصی ایده پردازی در علوم پزشکی در روز دوشنبه، ۲۷ آذر ماه را برای مسئولین ارائه کرد.
دکتر عابدالهی، از ایده های دانشجویان قدردانی کرد و آنها را به اجرای پروژه ها و طرح های کاربردی تشویق کرد.
در نهایت دکتر نقی پور، با تقدیر و تشکر از ایده های ارائه شده، از دبیران خواست تا ایده های پخته خود را با تفکر عمیق تر، جمع بندی کرده، به همراه راه حل و نقشه راه اجرایی، به دانشگاه ارائه دهند. دانشگاه نیز این ایده ها را در اختیار صنعت و متخصصین مربوط قرار خواهد داد. چرا که دانشگاه خود را مسئول حل مشکلات جامعه می بیند و باید برای حل آنان اقدام نماید. ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطر نشان کرد که دانشگاه حمایت همه جانبه ای از طرح ها و ایده های دانشجویان مثل صندوق های حمایت از فناوری و ... خواهد داشت. در حال حاضر نیز پیشرفت های زیادی در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و ارتباط با صنعت به دست آمده است که حاصل تلاش ها و همراهی دانشجویان و مسئولین بوده است.