جشنواره رقابتی "دستپخت" با حضور دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کلان منطقه ۲ شمالغرب کشور و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز، مورخ روز جمعه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با هدف ارتقاء سطح رفاهی دانشجویان دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ کشور به ویژه در زمینه تغذیه دانشجویی جشنواره رقابتی "دستپخت" با حضور ۶ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کلان منطقه شمالغرب کشور و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز برگزار شد.
این جشنواره، روز جمعه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲ با شرکت دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و دانشکده های علوم پزشکی خلخال، خوی، سراب در محل سلف امید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
براساس این گزارش، دکتر مهدی مقدم منش به عنوان ناظر جشنواره از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همچنین دکتر محمود فاضلی، دکتر مرجان دلاوری، خورشید مهدوی و سارو کریم پور به عنوان داور جشنواره دستپخت، حضور داشتند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به عنوان دبیر برنامه ریزی شورا، با اعلام این خبر گفت: در رویداد رقابتی با عنوان "جشنواره دستپخت" با حضور دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی حاضر در این کلان منطقه برگزار گردید که به ترتیب دانشکده علوم پزشکی خلخال، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مقام های برتر، مرحله اول این رویداد را از آن خود ساختند.
دکتر فرهاد عباسعلیزاده افزود: در این رویداد رقابتی تلاش شد تا بهترین تیم تهیه و توزیع غذای دانشگاهی از بعد کمی و کیفی تغذیه در میان ۶ واحد شرکت کننده شناخته و معرفی گردد.
در پایان این رقابت آشپزی با نظارت و داوری محصول نهایی هر یک از شرکت کنندگان بر اساس چندین معیار کیفی و کمی بررسی و امتیاز دهی شد و در نهایت از نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی برتر با تندیسی، قدردانی بعمل آمد.
گفتنی است به ترتیب، برگزاری جلسه هماهنگی و بازدید میدانی از محل برگزاری جشنواره دستپخت، برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان ایمنی مواد غذایی در مراکز طبخ غذای دانشجویی، برگزاری مراسم فرهنگی مذهبی بمناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و حمله تروریستی شهدای کرمان و برگزاری مسابقه ورزشی از دیگر برنامه های این جشنواره بود.