مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: داوری مرحله نهایی آزمونهای کتبی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با حضور ۲۶۱ شرکتکننده از ۲۲ مردادماه آغاز شده و تا ۳۱ مردادماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مهدی پروین زاده، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در گفتوگو با ایکنا از آذربایجانشرقی، اظهار کرد: مرحله نهایی آزمونهای کتبی سیوهشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از ۲۲ مردادماه در ۳۱ حوزه آزمون در مراکز استانهای سراسر کشور آغاز شده و تا ۳۱ مردادماه ادامه خواهد داشت.
وی گفت: در این مرحله مجموعاً ۲۶۱ شرکتکننده از هشت دستگاه دانشگاهی شامل نفرات برتر جشنوارههای داخلی دانشگاههای وزارت علوم(دانشگاههای دولتی)، وزارت بهداشت(دانشگاههای علوم پزشکی)، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان، ملی مهارت(فنی و حرفهای)، جامع علمی ـ کاربردی و علوم و معارف قرآن کریم حضور دارند.
پروینزاده، ادامه داد: این آزمون با حضور شرکتکنندگان آقایان و بانوان و در بخشهای معارفی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار میشود. بخش نهجالبلاغه شامل رشتههای حفظ نهجالبلاغه و معارف نهجالبلاغه و بخش صحیفه سجادیه نیز شامل رشتههای حفظ فرازهای صحیفه سجادیه و معارف صحیفه سجادیه است.
مسئول دبیرخانه سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان، افزود: در بخش معارفی نیز شاهد رقابت شرکتکنندگان در رشتههای احکام، پرسمان معارفی، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، معارف نماز، سبک زندگی اسلامی، تفسیر و ترجمه قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومین(ع)، حفظ و مفاهیم احادیث و سیره معصومین(ع) خواهیم بود.
وی با بیان اینکه بخش گروه داوری مسابقات در دبیرخانه جشنواره استقرار یافته و به صورت حضوری به ارزیابی آثار راهیافته به مرحله نهایی میپردازند، تاکید کرد: براساس برنامه اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، ارزیابی آثار ارسالی رشتههای شعر، داستاننویسی، نقد کتاب و عکاسی، مقالهنویسی نهجالبلاغه، نقاشی و فیلم کوتاه، ایدهشو، نماهنگ و نمایشنامهنویسی به اتمام رسیده و ارزیابی و داوری رشتههای مقالهنویسیِ قرآنی، مقالهنویسیِ صحیفه سجادیه، تلخیصِ کتاب و فیلمنامهنویسی و پادپخش امروز ۲۹ مردادماه انجام خواهد شد.
پروینزاده، ادامه داد: روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه نیز رشتههای اپلیکیشن، تذهیب و خوشنویسی، طراحی پوستر و معرق و منبت داوری میشوند.
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطرنشان کرد: بعد از پایان آزمون و اعلام نتایج آن، نفرات برتر در ایام برگزاری مرحله نهایی بخش آوایی که ۱۸ تا ۲۱ شهریورماه در شهر تبریز برگزار میشود، معرفی و تجلیل خواهند شد.