تاریخ : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
کد 427

در جلسه شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه انجام گرفت؛

موافقت با برنامه های پیشنهادی تعدادی از انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

در این جلسه، برنامه ها و درخواست های پیشنهادی انجمن های علمی علوم و صنایع غذایی، داروسازی، مغز و شناخت و مامائی مطرح و پس از بررسی مورد موافقت قرار گرفت. همچنین پیشنهاد نماینده دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه برای برگزاری سلسله کارگاه های حضوری در حوزه توسعه فردی برای دبیران جدید این انجمن به تصویب رسید.

به گزارش مفدا تبریز، جلسه شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر علی عابد الهی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، و دیگر اعضا در روز دوشنبه، نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، در اتاق جلسات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه برگزار شد. 

در ابتدای این جلسه، کارشناس مسئول انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه با خیر مقدم گویی به معاون فرهنگی و دانشجویی و نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه و مغتنم شمردن فرصت آنها، اظهار امیدواری کرد در دوره حضور آنها، شاهد رشد و گسترش بیش از پیش انجمن های علمی دانشجویی باشیم. 

نسیم باهری در ادامه سخنانش، دانشجویان فعال در انجمن های علمی دانشجویی را از دانشجویان نخبه و سرآمد دانشگاه معرفی کرد و خواستار اختصاص تسهیلات برای دانشجویان نمونه دانشگاه در رده های مختلف شد. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز از قصد این معاونت برای تعیین مدیر فرهنگی در دانشکده های مختلف دانشگاه خبر داد و گفت: سهولت در اجرای برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و علمی دانشجویان اقتضاء می کند که روند بررسی و تصویب این برنامه ها در زمانی کوتاه و با کاهش بوروکراسی اداری انجام گیرد. 

دکتر علی عابد الهی در ادامه سخنانش بر لزوم ارتباط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه با شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کرده اند و شایسته است بیش از پیش بر فعالیت های دانش بیان توجه کنیم و ارتباط انجمن های علمی دانشجویی با شرکت های دانش بنیان راهگشا است. 

این جلسه با ارائه برنامه پیشنهادی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی توسط الهه علی خواه ادامه یافت. این برنامه، برگزاری وبینار آنلاین مدیریت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی است که به صورت کشوری در مدت دو روز برگزار خواهد شد که با ارائه گواهی ملی و بین المللی حاوی امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو و نیز سازمان ملی استاندارد همراه خواهد بود. 

در ادامه این جلسه، امیر معراجی، دبیر انجمن علمی داروسازی، به تشریح برنامه پیشنهادی مبنی بر برگزاری کمپین آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در رابطه با مصرف مکمل های غذایی و دارویی پرداخت. این کمپین به صورت مشترک توسط انجمن های علمی داروسازی و انجمن علمی علوم و صنایع غذایی در مدت سه روز با برپایی غرفه هایی در نقاط مختلف شهر تبریز با هدف ارائه اطلاعات آموزشی و خدمات مشاوره ای در زمینه مصرف مکمل های غذایی و دارویی برگزار خواهد شد. 

همچنین پیش از برگزاری کمپین، کارگاه های آموزشی با تدریس اساتید داروسازی دانشگاه تشکیل خواهد شد تا عوامل برگزارکننده این کمپین، ارائه اطلاعات و خدمات مشاوره ای درست را به مراجعه کنندگان در زمان اجرای کمپین فرا بگیرند. 

در جلسه شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، درخواست انتقال انجمن علمی دانشجویی مغز وشناخت از دانشکده پیراپزشکی به دانشکده پزشکی و نیز برگزاری جشن روز ماما به ترتیب توسط امیرمحمد شرفی و کوثر عبداللهی مطرح گردید.

در بخش پایانی این جلسه، هورنگ نظری و امیرمحمد شرفی، نماینده دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، خواستار برگزاری سلسله کارگاه های حضوری در حوزه توسعه فردی و مهارت نرم شدند. این دوره برنامه های توسعه فردی، دربرگیرنده شناسایی افراد مستعد و مممتاز، آموزش و انتقال تجربه به دبیران جدید خواهد بود.

گفتنی است برنامه های پیشنهادی در این جلسه، مورد موافقت اعضای شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه قرار گرفت که با حمایت های مدیریت های امور فرهنگی دانشگاه به اجرا درخواهند آمد.