معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اردوهای جهادی را کمک به نظام سلامت به صورت هوشمندانه دانست و ادامه داد: انتخاب محل و نوع خدمت در برگزاری این اردوها حائز اهمیت است تا به نیازها پاسخ داده شود و از هدر رفت نیروها و پتانسل ها جلوگیری گردد.
به گزارش مفدا تبریز، جلسه ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور اعضای این ستاد در روز هفدهم خرداد ماه ۱۴۰۱، در اتاق جلسات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه در مجتمع فرهنگی و رفاهی امید برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به سیر شکل گیری ستاد اردوهای جهادی اشاره کرد و گفت: هدف از تشکیل این ستاد، هماهنگی و تسهیل گری برای برگزاری موثرتر اردوهای جهادی است.
دکتر علی عابد الهی با اشاره به اینکه اعضای ستاد اردوهای جهادی نمایندگان بخش های مختلف دانشگاه هستند و هماهنگی میان این بخش ها به هم افزایی و پرهیز از موازی کاری می انجامد، ادامه داد: برنامه ریزی برای برگزاری اردوهای جهادی برای دوره های شش ماهه و یک ساله می تواند به کارآیی بیش از پیش اردوهای جهادی منجر گردد.
جلسه ستاد اردوهای جهادی دانشگاه با ارائه گزارش دکتر «علیرضا فرشی آذر»، نماینده بسیج جامعه پزشکی استان، از برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان جهادگران فاطمی در قالب طرح شهید دکتر رهنمون در مناطق مرزی شمال استان آذربایجان شرقی ادامه یافت. علی جوان بخت، نماینده کانون اردوهای جهادی شهید قاضی دانشگاه، نیز توضیحاتی از همکاری این کانون در برگزاری این اردو ارائه کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اردوهای جهادی به صورت خودجوش و بر اساس علاقه و ذوق شکل می گیرند، اظهار کرد: صدای کردار رساتر و گویاتر از صدای گفتار است.
دکتر علی جنتی، اردوهای جهادی را کمک به نظام سلامت به صورت هوشمندانه دانست و ادامه داد: انتخاب محل و نوع خدمت در برگزاری این اردوها حائز اهمیت است تا به نیازها پاسخ داده شود و از هدر رفت نیروها و پتانسل ها جلوگیری گردد.
وی در ادامه سخنانش بر پیوست فرهنگی در برگزاری اردوهای جهادی تاکید کرد و افزود: ارتقای فرهنگ سلامت از جمله موارد اصلی در پیوست فرهنگی است و ضرورت دارد برنامه ریزی و سیاست گذاری لازم در این زمینه انجام شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به پایدار بودن ارائه خدمت به خدمت گیرندگان اشاره کرد و گفت: در این زمینه لازم است راهکارهایی اتخاذ گردد تا پس از شناسایی نیازهای خدمت گیرندگان، امکان ارائه خدمات در مدت زمان طولانی فراهم گردد.
بر اساس این گزارش، برنامه های پیشنهادی کانون اردوهای جهادی شهید قاضی دانشگاه برای برگزاری ۳ اردوی جهادی در مناطق حاشیه ای تبریز و مناطق محروم استان در ۳ ماه آینده به تصویب رسید. همچنین مقرر گردید در برگزاری اردوهای جهادی ارائه خدمات در زمینه های گفتاردرمانی، شنوایی سنجی، روان شناسی و مشاوره و کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم مورد توجه قرار گیرد.