بررسی قسمت هایی از مفاد شیوه نامه انضباطی دانشجویان با ارائه توضیحات کارشناس این شورا، بررسی نمونه پرونده تخلفات دانشجویان از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اردبیل، بررسی امتیازات عملکرد سالانه شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ آمایش کشوری و...از جمله بخش های اولین نشست فصلی شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ آمایش کشوری بود.
به گزارش مفدا تبریز، اولین نشست فصلی شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ آمایش کشوری در روز سه شنبه، بیست و چهارم خرداد ماه ۱۴۰۱، در سالن کنفرانس معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
بر اساس این گزارش، نشست فصلی بهار ۱۴۰۱ به میزبانی دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دبیران، کارشناسان و متصدیان امور دفتری شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی ارومیه، اردبیل، مراغه، سراب، خلخال و خوی از ساعت ۸:۳۰ آغاز شد و تا ساعت ۱۴ ادامه داشت.
در ابتدای این نشست، دکتر علی اصغر مغانی، دبیر منتخب منطقه ۲ آمایش کشوری، با خوش آمدگویی به حاضران بر اهمیت برگزاری نشست های حضوری در پیشبرد و بهبود فعالیت های شوراهای انضباطی سطح منطقه در رسیدن به اهداف عالی آموزشی و ایجاد فضای صمیمی و همراه با تفاهم در راستای حل مشکلات و مسائل دانشجویان اشاره کرد.
ادامه این نشست با بررسی قسمت هایی از مفاد شیوه نامه انضباطی دانشجویان با ارائه توضیحات کارشناس این شورا همراه بود و شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح کردند و به این سوالات پاسخ داده شد.
در ادامه این نشست فصلی، نمونه پرونده تخلفات دانشجویان از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اردبیل مورد بازبینی و بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین بررسی امتیازات عملکرد سالانه شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ آمایش کشوری از دیگر بخش های این نشست بود و علل کاهش در شاخص های کلی مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت و پیشنهاداتی از سوی حاضران مطرح شد.
گفتنی است در زمان برگزاری اولین نشست فصلی شوراهای انضباطی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۲ آمایش کشوری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز حضور یافت. دکتر علی عابد الهی در سخنانی با خیرمقدم گویی به شرکت کنندگان در این نشست به تغییرات تکمیلی شیوه نامه انضباطی از جمله بخش تخلفات دانشجویی اشاره و بر لزوم در نظر گرفتن تنبیهات جایگزین تاکید کرد.