دکتر بهمن نقی پور، خواستار تعیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در بخش ها و واحدهای مختلف دانشگاه شد و ادامه داد: تشکیل کارگروه شورای امر به معروف و نهی از منکر ضروری است و با
تشکیل این کارگروه، مباحث این شورا، تخصصی تر و عملیاتی تر خواهد شد.
به گزارش مفدا تبریز، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور اعضای این شورا در روز شنبه، بیست و یکم خرداد ماه ۱۴۰۱، در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ابتدای این جلسه با تبریک میلاد امام رضا(ع)، اظهار کرد: عملیاتی کردن برنامه های فرهنگی و خروج از حالت تئوری در گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر موثر است.
دکتر بهمن نقی پور در ادامه سخنانش خواستار تعیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در بخش ها و واحدهای مختلف دانشگاه شد و ادامه داد: تشکیل کارگروه شورای امر به معروف و نهی از منکر ضروری است و با تشکیل این کارگروه، مباحث این شورا، تخصصی تر و عملیاتی تر خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز در این جلسه بر ضرورت تعیین مسئول فرهنگی در واحدهای مختلف دانشگاه اشاره کرد و گفت: پیش تر رابط فرهنگی برای بخش های مختلف تعیین می گردید؛ اما به نظر می رسد رابط فرهنگی به سبب عدم تناسب مسئولیت ها با اختیارات چندان کارآمد نیست.
دکتر علی عابد الهی با اشاره به اینکه تعیین مسئول فرهنگی به عملیاتی شدن تصمیمات در حوزه های مختلف فرهنگی از جمله امر به معروف و نهی از منکر در بخش های مختلف می انجامد، ادامه داد: مسئول فرهنگی دارای اختیارات متناسب با حوزه فعالیت خود خواهد بود و امکان پاسخ گویی به نحوه و میزان اجرای مصوبات را فراهم می کند.
جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه گزارش مسئول دبیرخانه این شورا در دانشگاه ادامه یافت. مریم خالقی در سخنان خود به فعالیت های صورت گرفته در طول سال گذشته و سه ماهه نخست سال جاری اشاره کرد.
در ادامه این جلسه، حاضران به بیان دیدگاه های خود در مورد راهکارهای اجرایی و عملیاتی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر پرداختند. تشکیل کارگروه شورای امر به معروف و نهی از منکر، لزوم تعیین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در واحدهای مختلف دانشگاه، آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان با آیین نامه انضباطی، تشکیل جلسات امر به معروف و نهی از منکر در واحدها، آمارگیری از مراکز در زمینه رعایت امر به معروف و نهی از منکر، تعیین مسئول فرهنگی در واحدها و برگزاری منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر در شنبه های نخست هر ماه از مصوبات جلسه کمیته عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود.