معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در تلاش هستیم که به بحث مربوط به عفاف و حجاب در دانشگاه و بیمارستانها به دید پوشش حرفهای نگاه شود. ما اگر بتوانیم بحث پوشش حرفهای را جا بیندازیم، بسیاری از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، حل میشود.
به گزارش مفدا تبریز، نشست مشترک کارگروه های کمیته عفاف و حجاب، شورای امر به معروف و نهی از منکر و کمیته انطباق دانشگاه علوم پزشکی تبریز در روز شنبه، بیست و هشتم خرداد ماه ۱۴۰۱، در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر بابک محمد پور، مدیر دفتر ریاست دانشگاه، ضمن خبر مقدم به شرکت کنندگان در جلسه، به اهمیت عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و قانون انطباق اشاره و خاطر نشان کرد: در این زمینهها قانون زیاد است؛ اما انتظاری که ما داریم این است که این قوانین به نحو احسنت اجرا شوند.
در ادامه نشست، دکتر عابد الهی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، اشارهای به وجود رابطین فرهنگی در مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه کرد و بیان داشت: متاسفانه دیدگاه مثبتی نسبت به رابط فرهنگی وجود ندارد و به همین دلیل پیگیر هستیم که در این زمینه پستهایی تعریف شود.
وی افزود: در تلاش هستیم که به بحث مربوط به عفاف و حجاب در دانشگاه و بیمارستانها به دید پوشش حرفهای نگاه شود. ما اگر بتوانیم بحث پوشش حرفهای را جا بیندازیم، بسیاری از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، حل میشود.
دکتر مهدی پروین زاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، نیز با بیان اینکه دبیرخانه کمیته عفاف و حجاب، شورای امر به معروف و نهی از منکر و کمیته انطباق در مدیریت فرهنگی قرار دارد، تاکید کرد: یکی از موارد مهمی که پیگیر آن هستیم، تبدیل رابطین فرهنگی به کارشناسان فرهنگی است.
بر اساس این گزارش، در این نشست،مسئولان هر کدام از دبیرخانهها به بیان گزارشی از عملکرد کمیته عفاف و حجاب، شورای امر به معروف و نهی از منکر و کمیته انطباق دانشگاه پرداختند. همچنین شرکت کنندگان این نشست که از معاونت ها، دانشکده ها، مراکز بهداشتی و بیمارستانی در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان بودند، نکاتی را برای پیشبرد بهتر فعالیتها بیان کردند.