تاریخ : چهارشنبه 8 تير 1401
کد 468

دیدار تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید اکبر زوار جنتی

پدر بزرگوار شهید زوار جنتی از نحوه عضویت شهید در سپاه پاسداران و مخالفت خود برای نظامی شدن شهید و همچنین کسب اجازه از مادرشان صحبت کرد که نظر مادر شهید در اینباره شنیدنی است: «چه شغلی با ارزش تر از شغل سپاهی بودن. هم دنیا را داری و هم آخرت را.» پدر شهید گریزی هم به شعری از مقام معظم رهبری زد که رهبر فرموده اند: «... از آخر مجلس شهدا را چیدند.»

 

به گزارش مفدا تبریز، تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید مدافع حرم، اکبر زوار جنتی، در روز پنج شنبه، بیست و ششم خرداد ماه ۱۴۰۱، به همت هیات عاشقان ثارالله دانشگاه دیدار کردند.

در این دیدار، پدر بزرگوار شهید به شرح حال ایشان از کودکی تا شهادت و برخی فعالیت‌های شهید در دوران نوجوانی و جوانی ایشان پرداخت. وی همچنین از عضویت این شهید بزرگوار در پایگاه بسیج و شرکت در فعالیت های فرهنگی برای حاضران صحبت کرد.

دیدار تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید اکبر زوار جنتی

پدر بزرگوار شهید زوار جنتی از نحوه عضویت شهید در سپاه پاسداران و مخالفت خود برای نظامی شدن شهید و همچنین کسب اجازه از مادرشان صحبت کرد که نظر مادر شهید در اینباره شنیدنی است: «چه شغلی با ارزش تر از شغل سپاهی بودن. هم دنیا را داری و هم آخرت را.» پدر شهید گریزی هم به شعری از مقام معظم رهبری زد که رهبر فرموده اند: «... از آخر مجلس شهدا را چیدند.»
محصول جان فشانی جوانان دوره ی ۸ سال دفاع مقدس ، به عقیده ایشان همین جوانان مدافع حرم شده است.

پدر این شهید والامقام در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد: مظلومیت شهدای مدافع حرم در این است که مخفیانه رفتند، شجاعانه جنگیدند و مظلومانه هم دفن شدند.

بر اساس این گزارش، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با همراهی پدر بزرگوار شهید زوار جنتی بر سر مزار این شهید در گلزار شهدای شنب غازان حاضر شدند و با قرائت فاتحه، به مقام شامخ او ادای احترام کردند و نماز جماعت مغرب و عشاء را در گلزار شهدای شنب غازان به جای آوردند.

دیدار تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید اکبر زوار جنتی

دیدار تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید اکبر زوار جنتی

دیدار تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با خانواده شهید اکبر زوار جنتی

زندگی نامه شهید «اکبر زوار جنتی»

شهید اکبر زوار جنتی در آستانه میلاد امام حسن مجتبی (ع) مصادف با بیست و دوم خرداد سال۱۳۶۳ دراوج جنگ تحمیلی درخانواده ای مذهبی و درعین حال با در آمد کارمندی درمنزل استیجاری پدر بزرگ چشم به جهان گشود.

حضور در پایگاه بسیج

اکبر ضمن شرکت در کلاس های آموزش نظامی و فرهنگی در سن دوازده سالگی در رشته های شنا ،فوتبال، تیر اندازی و آموزش حفظ و قرائت قرآن به مهارت قابل قبولی رسید و کم کم که بزرگ شد در پایگاه بسیج دانش آموزی ثبت نام کرد و در فعالیت های فرهنگی و نظامی و اردوهای تفریحی حضور به هم رساند.

از دانشگاه تا سربازی

وی پس از اتمام دوره پیش دانشگاهی یکی دو بار در کنکور سراسری دانشگاه شرکت کرد و چون در شهرستان های مختلف پذیرفته شد به دلیل هزینه بر بودن از ادامه تحصیل منصرف و تصمیم گرفت به خدمت سربازی برود.

موفقیت در آزمون هوافضای سپاه
وی بعد از اتمام خدمت سربازی سخت دنبال کسب مهارت های کاری بود تا زندگی تازه ای را بعد از اتمام وظیفه ملی و وطنی خود شروع کند. به همین دلیل با تعدادی از دوستان هم سن و سال خود جهت آموزش صنعت پلیمری به پتروشیمی تبریز ثبت نام کرد.

بعد از کسب مهارت های لازم کم کم مشغول کسب و کار شد. یک سال از فعالیت کاری اش گذشته بود که اعلام کرد من در آزمون ورودی هوا فضای سپاه قبول شده ام می خواهم جهت ادامه تحصیل به دانشگاه امام حسین(ع) بروم.

پدر شهید در این مورد می گوید: «من ابتدا مخالف این امر بودم چون اعتقادم براین است که یک سپاهی قبل از پوشیدن لباس سبز باید اعتبار و ارزش آن را بداند. سپس این لباس را بر تن کند و برای توجیه مخالفتم رضایت مادرش را شرط گذاشتم .

رضایت مادر را به دو دلیل مطرح کردم. اول اینکه مادرش سختی های دوران دفاع مقدس را هنوز فراموش نکرده بود و دیگری اینکه اگر در ادامه زندگی نظامی گری اتفاقی پیش بیاید، پدر مشوق پسر معرفی نشود. گمان می کردم مادرش رای او را عوض می کند. اما بر خلاف نظر من گویا مادر از دوران دفاع مقدس پخته تر و استوار تر شده بود و به اکبر گفته بود هر کاری که علاقه داری برو دنبال آن کار. چه شغلی با ارزش تر از شغل سپاهی بودن. هم دنیا را داری هم آخرت را.

وقتی دیدم رضایت مادرش را جلب کرده باز تلاش کردم نظامی نشود؛ چرا که از سختی های این راه کم و بیش اطلاع داشتم. سعی می کردم منصرفش کنم. اما وقتی قاطعیت او را در مسیری که انتخاب کرده بود دیدم و توانسته بود رضایت مادرش را جلب کند بالاخره من هم راضی شدم و اکبر در اواخر سال ۱۳۸۵ رسما وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و سر انجام بعد از چهار سال دوره دانشگاهی و دانشکده هوا فضای سپاه در پادگان شهید شفیع زاده تبریز در گروه عملیاتی فرهنگی هشت بلال مشغول به خدمت شد و در ماموریت های مرزی و برون مرزی فعال بود.»

پدیده شوم داعش

از سال ۱۳۹۰ که پدیده شوم داعش مطرح شد بنا به اظهارات سرکردگان این گروه ستم گر و خشن هدف از تشکیل آن فقط و فقط ایران بود و به تاسی از جنگ نهروان که قرآن را بر سر نیزه کردند این بار پرچم لااله الاالله بردوش کشیدند و به نام الله بندگان الله را سر بریدند و چه جنایاتی که مرتکب نشدند و جنایتکاران تاریخ بشریت را روسفید کردند. لذا برای پشتوانه سازی عملیات شوم و اطمینان از عقبه خود از سوریه و عراق شروع کردند. چرا که از شیعیان جنوب لبنان وکم وبیش شیعیان سوریه و بیش از شصت درصد از شیعیان شیفته اهل بیت(ع) عراق واهمه داشتند و قصد نسل کشی شیفتگان اهل بیت (ع)را داشتند.

چگونگی شهادت

اکبر نیز مانند هزاران جوان با غیرت شیفته اهل بیت(ع) برای کمک به هم نوعان خود جهت جلو گیری از به خطر افتادن مرزهای جغرافیایی وطن برای مقابله با این فتنه شوم زمانه عازم سرزمین شام شد و حتی تولد پسرش امیر علی هم مانع از رفتن اکبر نشد. بالاخره در آخرین ماموریت محوله در اوایل سال ۱۳۹۷که این ماموریت جزء افتخارات این شهید بزرگوار است دربیستم فروردین ماه ۱۳۹۷ براثر حمله ناجوانمردانه هواپیماهای رژیم اشغالگر قدس به مقر استقرار آنها در تی فور سوریه به همراه هفت نفر از همرزمان خود به شهادت رسید و روز بیست و دوم فروردین ۱۳۹۷ پس از استقبال و تشییع با شکوه در جوار ۷۲ شهید عاشورایی محله شنب غازان به خاک سپرده شد .

متن و صیت نامه شهید:

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و درود بی پایان به روح پاک شهدا و امام شهدا و آرزوی سلامتی و طول عمر برای پرچمدار عدالت حضرت امام خامنه ای (مدضله العالی) و نیز عرض ارادت به تمامی دوستان و آشنایان و خانواده محترمم و همسر گرامی و صبورم که هرچه از ما کمی و کوتاهی بود از ایشان بزرگواری و بخشش بود. پروردگارا ای آن که هر آنچه هست از اوست با تمام وجودم فریاد یگانگی تو را سر می دهم و با زبانی قاصر و نا توان با تمام خضوع و خشوع در برابرت و در مقابل عظمتت سر به خاک می نهم و شهادت می دهم که تو یگانه پروردگار و آفریدگار عالمی و محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله ) برگزیده بر حق تو برای پیامبری و امام علی (ع) و اولادش تا امام عصر (عج) امامان و هادیان امت ها به سوی تو میباشند. خدا را شکر می کنم که به من زندگی بخشید و از او طلب آمرزش میکنم که در مدت عمر کوتاهی که کرده ام و قدر نعمات بی پایان الهی را ندانسته و نا شکری در برابر این همه لطف و مهربانی روا داشته ام.

خواستم چند خطی هم وصیت نامه اگر خدا بخواهد برای شما بنویسم که انشا الله خداوند متعال از سر تقصیرات ما بگذرد. خانواده محترم ،پدر و مادر عزیزم از شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم که ما را همانگونه که خداوند امر فرموده بود تربیت کردید و از همان اوایل با شعائر اسلامی و مکتب قرآن و اهل بیت آشنا نمودید هر چند که من نتوانستم این زحمت شما را جبران کنم ولی انشا الله خداوند اجر و پاداش اخروی به شما عطا نماید.

همسر عزیزم امیدوارم که در این مدتی که باهم بودیم و در سختی ها و مشکلات یار و یاور هم بودیم این کوتاهی ها را از من بخشیده باشی و من را حلال کنی همیشه در این فکر بودم که چگونه محبت های شما را جبران کنم ولی چه کنم که بنده ای ضعیف و ناتوانم و فقط می توانم برایت دعا کنم که انشا الله عاقبت بخیر شوی .

برادرم امیر جان همیشه یادت باشد که قدر دان پدر و مادرمان باشیم و هرگز بعد از این آنها را اذیت نکنی که ایشان حق بزرگی بر گردن ما دارند به خواهرم نیز سلام مرا برسانید و از او نیز به خاطر اذیت هایی که به او روا داشته ام حلالیت بطلبید.

و همچنین سلام مرا به همه فامیل و دوستان و آشنایان برسانید و از آنها نیز برایم حلالیت بطلید.

اکبر زوار جنتی