دکتر علی عابد الهی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، با اشاره به فضای پر نشاط ایجاد شده در انجمنهای علمی، خاطر نشان کرد: در یک سال اخیر فضای انجمنهای علمی نسبت به گذشته بسیار فعالتر و پرنشاط تر شده است. وی اشارهای به طرح اولیه اردوهای راهیان پیشرفت کرد و تصریح کرد: در این اردوها قرار است دانشجویان از مراکز علمی و تخصصی سراسر کشور بازدید کنند.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشست توجیهی دبیران جدید و اعضای شورای مرکزی انجمنهای علمی دانشجویی به همت دبیرخانه انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه علومپزشکی تبریز، روز یکشنبه، ۲۲ ام آبان ماه سال جاری، در تالار دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی، پروانه کاویانی، کارشناس مسئول انجمنهای علمی دانشجویی، گزارشی از فعالیتهای سه ماهه انجمنهای علمی ارائه کرد و بیان داشت: تأسیس ۷ انجمن علمی دانشجویی جدید، حضور در نمایشگاه رینوتکس به عنوان تنها انجمن غرفه دار توسط انجمن علمی علوم آزمایشگاهی، بازدید از نمایشگاههای علمی مختلف از جمله نمایشگاه فناوری نانو و... بخشی از این فعالیتها است.
در ادامه دکتر مهدی پروین زاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در برنامه، به بیان نکاتی برای حمایت بیشتر از انجمن های علمی دانشجویی پرداخت. وی افزود: از دانشجویان می خواهم که یک هفته الی ۱۰ روز زودتر برای مجوز و بودجه برنامهها اقدام کنند تا فرصت لازم برای صدور مجوز و... وجود داشته باشد.
هم چنین در این برنامه، امیرمحمد شرفی، دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی، نماینده سابق دبیران انجمن های علمی دانشجویی و دبیر سابق انجمن مغز و شناخت، به معرفی بخشهای مختلف انجمنهای علمی و آییننامه پرداخت. وی همچنین ضمن ارائه راهنماییهای لازم برای برگزاری برنامههای مختلف در انجمنهای علمی، تاکید کرد: مستندسازی از برنامهها یکی از مهمترین اقدامات در برگزاری برنامههاست که معمولا مغفول میماند.
در ادامه برنامه، دکتر علی عابد الهی، معاون امور فرهنگی دانشگاه، با اشاره به فضای پر نشاط ایجاد شده در انجمنهای علمی، خاطر نشان کرد: در یک سال اخیر فضای انجمنهای علمی نسبت به گذشته بسیار فعالتر و پرنشاط تر شده است. وی اشارهای به طرح اولیه اردوهای راهیان پیشرفت کرد و تصریح کرد: در این اردوها قرار است دانشجویان از مراکز علمی و تخصصی سراسر کشور بازدید کنند.
دکتر عابد الهی هدف از برگزاری این اردوها را تقویت روحیه خودباوری و امید در دانشجویان عنوان کرد و بیان داشت: از شما فعالان انجمنهای علمی دانشجویی می خواهم که در زمینه نشاط و امید آفرینی در جوانان به خوبی کار کنید.
بر اساس این گزارش، یکی از بخشهای جذاب این برنامه معرفی دبیران انجمنهای علمی توسط خودشان بود که باعث شد دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمنها با دبیران انجمنهای دیگر آشنا شوند و در جریان برنامهها و اقدامات آنها قرار بگیرند.
در آخرین قسمت از این برنامه، نازنین فرشباف، دبیر انجمن علمی اتاق عمل، به بیان نکاتی درباره نحوه صدور گواهی، لوح تقدیر و... پرداخت و راهنماییهای لازم را به سایر دبیران و فعالان انجمنهای علمی ارائه کرد.
اسامی دبیران انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
احمد ابراهیمی (رادیولوژی)
زهرا شیری (گفتار درمانی)
راحله آزاددل (ارگونومی و عوامل انسانی)
هلیا بنده حق (نانومد)
وحید محمدپور (شنوایی شناسی)
هادی علیجانی ممقانی (فیزیوتراپی)
زهرا خانی (پرستاری)
انیس غلامی (پزشکی ایمسا)
علی اسدیان (هوشبری)
ساناز بهلولی سردرودی (دانشجویان تغذیه)
نفیسه قصاب عبدالهی (سالمندشناسی و طب سالمندی)
نازنین فرشباف ریزکار (اتاق عمل تبریز)
فاطمه بینا (فناوری نوین پزشکی)
اسماء شیرین زاده (کاردرمانی)
محمدحسین پورهاشمی اردکانی (مدیریت سلامت و اطلاع رسانی پزشکی)
نرگس کیانی سلیمی (علوم و صنایع غذایی)
زهرا نریمان پور (مامایی)
سینا پاکخصال (مغز و شناخت)
محمد جواد اسدی (مهندسی بهداشت محیط)
رضا خدادادی (دندان و پزشکی ایادمس)
علی قدرتی (علوم ازمایشگاهی)
طوبی قلی خانی (داروسازی)
سبا عظیمی (بهداشت عمومی)