تاریخ : شنبه 27 خرداد 1402
کد 893

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا راهی مهم برای آگاهی ما از مسائل ایمنی غذا، نشان دادن نحوه‌ی پیشگیری از بیماری‌ها از طریق ایمنی مواد غذایی، ارایه‌ی رویکردهای مشترک برای بهبود ایمنی مواد غذایی در بخش‌های مختلف و به‌کارگیری راه‌حل‌ها و روش‌های ایمن‌تر بودن غذا است.

 

عکس تبریز

 

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همایش روز جهانی ایمنی غذا، به همت اداره انجمن های علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاونت غذا و دارو و انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی استان با حضور ۱۲۸ نفر روز دوازدهم خرداد ماه ۱۴۰۲ در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا

براساس این گزارش، در این همایش، رئیس سازمان غذا و دارو، استاندارد، جهاد کشاورزی، اعضاء هیات علمی ، معاونین غذا و دارو و سایر مسئولین مرتبط با حوزه سلامت، دانشجویان، فعالین حوزه صنعت و... حضور داشتند.

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا

گفتنی است، دکتر مسلم نجفی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر رضا نجفی، رئیس انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی استان آذربایجان شرقی، دکتر استاد رحیمی، رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر علی احسانی، هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دکتر امیر حسین بهداد، مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی از سخنرانان این همایش بودند.

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا

پخش کلیپ در ارتباط با روز ایمنی غذا، تقدیر و تشکر از مسئولین، کارشناسان فعال و برتر در حوزه ایمنی غذا و دانشجویان برتر بهداشت و ایمنی موادغذایی و علوم وصنایع غذایی از بخش های این همایش بودند.

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا

دسترسی به غذای ایمن حق همه مردم می باشد، انسان سالم با غذای ایمن میسر است و باید با توسعه سلامتی انسانها، نیاز به مصرف دارو را کم و کمتر کنیم ما باید بتوانیم نظارتهای لازم را در تمام زنجیره تامین غذا که امروزه به شکل کاملا پیچیده است موثرتر از قبل داشته باشیم تا از ایمن بودن زنجیره اطمینان حاصل کنیم. ایمنی غذا به همه‌ی ما مربوط می‌شود و مسئولیت مشترک بین دولت‌ها، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است. همه ما از مزرعه تا بشقاب، نقش داریم تا اطمینان حاصل شود که غذایی که مصرف می‌کنیم به سلامتی ما آسیب نمی‌رساند.

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا