از سوی دبیرخانه جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت( سیمرغ) شرایط عمومی بخش دانشجویی این رویداد اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از مفدا وزارت بهداشت ، در این دوره از جشنواره، تمهیداتی پیش بینی شده است که همه آثار راه یافته به مرحله نهایی ِ اثر به خالق اثر قرار گیرد. این ارزیابی از طریق اجرای زنده اثر و ِ انتساب ِ اثبات مورد ارزیابی یا آزمون عملی در کارگاه آموزشی مرحله نهایی و نیز ارسال عکس و فیلم از مراحل تولید اثر خواهد بود.
تاکید می شود که در هر مرحله که عدم انتساب اثر به اثبات برسد، کلیه آثار فرد متخلف از جشنواره حذف شده و در جشنواره های آتی نیز حق شرکت نخواهند داشت و در ارزشیابی دبیرخانه دانشگاهی جشنواره نیز نمره منفی تاثیرگذاری لحاظ خواهد شد. همچنین تاکید می شود شرکت در کارگاههای صحتسنجی در بخش هنرهای تجسمی که در ایام برگزاری جشنواره ویژه منتخبین برگزار میشود، اجباری بوده و عدم شرکت در این کارگاهها به منزله انصراف است.
شرایط عمومی بخش دانشجویی به شرح زیر است:
۱ .در این بخش صرفا دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت با هم به رقابت میپردازند.
۲ .هر متقاضی امکان شرکت در بیش از یک رشته را دارد.
۳ .کلیه متقاضیان شرکت کننده در این بخش از جشنواره باید در حال حاضر دانشجوی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت باشند.
۴ .ایمیل و شماره تلفن همراه وارد شده در فرم متقاضی، پل ارتباطی آتی دبیرخانه با شرکت کنندگان است، لذا در وارد کردن آنها دقت کنید.
۵ .تکمیل و ارائه فرم شرکت در جشنواره به منزله پذیرش همه شرایط و قوانین جشنواره است.
۶ .مطابق آئین نامه جشنواره، هر زمان عدم صحت مدارک ارائه شده از جانب متقاضی برای دبیرخانه محرز شود، اثر مربوطه حذف شده و مسئولیت همه عواقب آن برعهده متقاضی خواهد بود و دبیرخانه دائم جشنواره میتواند با متخلفین برخوردهای قانونی لازم را داشته باشد.
۷ .در تمامی رشتههای جشنواره، برای افراد راه یافته به مرحله پایانی، با توجه به درخواست آنها، گواهی شرکت صادر خواهد شد.
۸ .تفسیر و رفع ابهام از مقررات و اخذ تصمیم نهایی درباره موضوعات پیشبینی نشده به عهده دبیر جشنواره است. چنانچه مواردی در این فراخوان درج نشده باشد، در صورت درخواست دانشجویان و یا کارشناسان دبیرخانههای دانشگاهی، آن مورد توسط دبیرخانه دائم، تبیین میشود و پس از تصمیم نهایی در دبیرخانه دائم جشنواره، اعلام و اجرا خواهد شد.
۹ .دبیرخانه دائم میتواند با ذکر نام و با هماهنگی خالق اثر از آثار راه یافته استفاده کند. .
۱۰.شرکت کننده مجاز نیست یک اثر را در دو رشته/ زمینه متفاوت ثبت کند و در صورت انجام این کار، اثر حذف خواهد شد.
۱۱.در بخش فیلم، با توجه به مجاز بودن حضور دانشجویان غیر علوم پزشکی به عنوان عوامل تولید که باعث افزایش کیفیت آثار میشود، جوایز تنها به عواملی که از دانشجویان علوم پزشکی باشند، تعلق میگیرد. لازم به ذکر است، کارگردان حتما باید از دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت باشد. .
۱۲.دبیرخانه دائم جشنواره با توجه به نظر شورای سیاستگذاری جشنواره و هیئت داوری میتواند در صورت کیفیت نداشتن آثار ارسالی در بخشهای مختلف جشنواره، جوایز اعالم شده را به تناسب تغییر دهد. ۱۳.تاریخ خلق آثار باید از ابتدای سال ۱۴۰۱ باشد. ارسال و ثبت آثاری که در یازده دوره قبلی جشنواره شرکت کردهاند، ممنوع است و در صورت تخلف، شرکت کننده از آن بخش حذف خواهد شد. .
۱۳.در بخش سرود، دانشجویان باید اثر خود را صرفا با حضور آقایان و یا صرفا با حضور خانمها تولید کنند و حضور خانم و آقا به طور مشترک در یک اثر مجاز نیست.
۱۴.دانشجویان خانم در رشته سرود ملزم به رعایت حجاب و شئونات اسلامی هستند