در این کارگاه دو ساعته که با حضور جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید، مهندس جوانپور ضمن ارائه مطالبی در خصوص بهداشت مواد غذایی و راه های تشخیص فاسد شدن انواع مواد غذایی، به بیان بحث در عوامل اصلی فاسد شدن مواد غذایی، انواع مواد غذایی از نظر میزان مقاومت در برابر فاسد شدن، پرداخت.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، کارگاه تخصصی آموزشی توصیه های بهداشتی مواد غذایی و آب در فصل گرما روز دوشنبه دوم مرداد ماه توسط مهندس جوانپور، کارشناس بهداشت محیط، در محل دفتر خانه نشریات دانشگاه مدیریت فرهنگی برگزار شد.
در این کارگاه دو ساعته که با حضور جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید، مهندس جوانپور ضمن ارائه مطالبی در خصوص بهداشت مواد غذایی و راه های تشخیص فاسد شدن انواع مواد غذایی، به بیان بحث در عوامل اصلی فاسد شدن مواد غذایی، انواع مواد غذایی از نظر میزان مقاومت در برابر فاسد شدن، پرداخت.
این کارشناس بهداشت در ادامه بیان مباحث خود ضمن معرفی عوامل موثر در انتقال آلودگی میکروبی به مواد غذایی، در خصوص موضوعات فساد مواد غذایی در اثر ورود مواد شیمیایی، نحوه ضد عفونی و شستشوی سبزیجات، نحوه کنترل سلامت برخی از مواد غذایی و مواد غذایی کنسرو شده توضیحاتی تکمیلی را ارائه نمود.
مهندس جوانپور در قسمت پایانی سخنان خود در این کارگاه ضمن معرفی روش های پیشگیری از آلتر به بیان موارد ضروری در خصوص راه های سالم سازی آب، آشنایی با کارکرد دستگاه های تصفیه کننده آب خانگی، شیوه تهیه یخ در فصل تابستان و توصیه های مهم بهداشتی آب توضیحاتی را ارائه نمود.
گفتنی است مهندس حسین جوانپور، فارغ التحصیل رشته بهداشت و کارشناس این رشته در حوزه واحدهای ستادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، می باشد.